Natasja Hoogendijk

Natasja Hoogendijk

Psycholoog

 

Mijn naam is Natasja Hoogendijk. Binnen de praktijk werk ik als psycholoog en coach. Mijn ervaring als behandelaar ligt op het gebied van depressieve klachten, angsten, opnieuw balans vinden na gebeurtenissen met impact, vermoeidheid, burn-out, negatief zelfbeeld, identiteitsproblemen, rouwverwerking en traumaverwerking.

Ik ben getrouwd en moeder van 2 meiden. Ik hou van dansen, musicals, muziek. Verder lees ik graag in mijn hangmat. Reizen is ook een grote hobby, andere culturen inspireren mij.

Ik hou van de echtheid en puurheid van mensen. Psychologie was voor mij dan ook een logische stap om die authenticiteit van mensen naar boven te halen. Dit door kwaliteiten en kwetsbaarheid van de ander zichtbaar te maken.

Ik werk graag doelgericht, samen op zoek naar herstel, groei en mogelijkheden. Verbinding en eerlijkheid staan centraal. Ik maak o.a. gebruik van cognitieve gedragstherapie, technieken uit schema therapie, oplossingsgerichte methoden, vergroten van inzicht en versterken van eigen kracht. Ook gebruik ik graag creatieve vormen tijdens de behandeling.

 

Natasja Hoogendijk

Natasja Hoogendijk

Psycholoog