Sifra Baak

Sifra Baak

Coach

Mijn naam is Sifra Baak en binnen de praktijk werk ik als coach. Daarnaast volg ik momenteel de opleiding tot Psychosociaal Therapeut. Ik heb in het verleden Dramatherapie en Maatschappelijk Werk gestudeerd en een opleiding gedaan voor pastorale coaching vanuit het contextuele gedachtegoed.

Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen waarvan er inmiddels 2 getrouwd zijn. Ik hou van verhalen, films, documentaires, boeken, reizen en drama/toneel. Ik heb affiniteit met andere culturen en een bredere kijk op mensen doordat ik zelf in een andere cultuur ben opgegroeid.

Het individueel begeleiden van mensen heeft mijn passie. Ik ben open, onbevooroordeeld, nieuwsgierig en empathisch. Ik stel graag vragen die mensen helpen om zelf te ontdekken hoe hun herstel werkelijkheid kan worden. Naast het begeleiden via gesprekken werk ik graag creatief door het lichaam ook in te zetten, zodat je met geest, ziel en lichaam als eenheid bezig bent. Ik hou ervan om mensen in hun kracht te zetten en heb geduld om samen de tijd te nemen om te ontrafelen wat in de weg zit.

Sifra Baak

Sifra Baak

Coach